Vesd bele magad!

Nyeremény játék

A Vesd bele magad! Program során október elejéig minden hónapban két nyeremény játékot tartunk. Az egyik sorsoláson azok vesznek részt, akik megküldték a beszámolókat. Ez az összes beszámolóra vonatkozik. Tehát ahogyan megyünk előre az időben visszamenőleg nézzük, hogy minden havi beszámoló megérkezett-e. Most az első hónapban viszonylag egyszerű a helyzet, mivel csak egyetlen beszámolót kell elküldeni. De pl. a júniusi sorsoláson már csak az vehet részt, aki mind az áprilisról, mind a májusról szóló beszámolóját elküldte. Nem nagy értékű, de gyerekeknek érdekes ajándékok érkeznek majd postán a nyerteseknek. Minden hónapban 50 nyeremény talál gazdára.
A másik sorsolás azok között lesz, akik elküldték az összes beszámolót és kitöltik és legalább a kérdések felére jó választ adnak az adott hónap  Pöttöm Gazda Totóján. Ebben olyan kérdések vannak, amire, ha a gyermekkel együtt elolvassák az életmóddal és táplálkozással foglalkozó cikkeket az aktuális hírlevélben, akkor könnyedén választ tudnak adni. Itt egy kicsivel értékesebb ajándékot nyerhet a 10 szerencsés kitöltő. Ezeket is postán küldjük el.
A Totó kitöltésekor meg kell adni a kódot, így azt készítsék elő! Aztán klikk a gombra, de előtte érdemes olvasni :)
A nyertesek kódját a Facebook oldalon hozzuk nyilvánosságra. Sorsolás minden hónap első hétfője, ez most május 6. A Totó linkjét a résztvevő családok az aktuális hírlevélben találják meg.