Vidék Kaland Program

Fiatal Gazdák figyelem! Jelentkezés fogadó gazdának!

Vidék Kaland Program!

Az AGRYA által szervezett Vidék Kaland Program keretében pályázaton kiválasztott városi fiatalok tölthetnek el egy hetet, munkával egy fiatal gazda által irányított gazdaságban. A Program célja, hogy megmutassuk hogyan élnek, dolgoznak a gazdák. Hogy az internetes sületlenségek mellett a valóság is megismerhető legyen.

Ha 35 évnél fiatalabb gazdálkodó vagy, és szívesen fogadnál a gazdaságodban érdeklődő 18-35 év közötti városi fiatalt, akkor jelentkezz április 18-ig!

Jelentkezési Űrlap 

Elsősorban olyan kertészettel, állattenyésztéssel foglalkozó kisebb-nagyobb gazdák jelentkezését várjuk, ahol van a nyári szezonban értelmes elfoglaltság a lelkes, de szakmai tapasztalattal nem rendelkező "kalandoroknak".

A résztvevőknek étkezést kell biztosítani, megfelelő értelmes munkával kell őket ellátni és természetesen foglalkozni kell velük. A cél, hogy minél több élményük legyen, hogy megismerjék ne csak a gazdaságot, de a gazdát is és az települést, ahol a gazdálkodás zajlik. A „kalandorok” az élményeiket kötelezően megosztják majd az Interneten, így fontos, hogy legyen miről írni. Ez a program nem az „ingyen munkásokról” szól! Ennek a programnak a célja, hogy a gazdákról valós képet kapjanak az emberek és ezzel emelkedjen a gazdák megbecsülése. Ebben kérjük a gazdatársak segítségét!

Az AGRYA fedezi a résztvevők alkalmi munkavállalásának adóterheit és hozzájárul az elhelyezésük költségeihez, ha az a településen működő szálláshelyen és nem a fogadó gazdánál történik.

Ha bármi kérdésed van, akkor keresd az AGRYA Irodát: callcenter@agrya.hu vagy 0612704874.

Vidék Kaland - nem reality show, hanem maga az élet!