Vesd bele magad!

Vetőmag csomagok kisgyerekes családoknak

vetőmag csomagok kisgyerkes családoknak

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA kertészkedést kedvelő kisgyerekes családoknak elindítja a Vesd bele magad! Programot. Ennek, a jelenleg kísérleti programnak a keretében ingyenesen vetőmag csomagot igényelhetnek 6-12 éves gyerekek a családjaikkal.

A Vesd bele magad! Program nem szociális alapon szerveződik. A célja a személetformálás és az élményszerzés.

Összesen 1000 csomag kiosztására van lehetőség az egész országban. Február 15-ig igényelhetők a csomagok. Abból lehet tudni, hogy esetleg idő előtt elfogytak a csomagok, hogy a jelentkezési lapot már nem lehet elérni. Így érdemes sietni az érdeklődőnek a jelentkezéssel.

A jelentkezés két részből áll. Ki kell tölteni az alább elérhető jelentkezési lapot és külön e-mail címre - vbm@agrya.hu - el kell küldeni egy rajzot vagy fogalmazást, amit a gyermek készített a "Zöldségek a mi barátaink! címhez kapcsolódóan.

A vetőmag csomagok igénylésével kapcsolatos részletes információkat - pl. a vetőmagokról további infók, a jelentkezés pontos részletei, kapcsolattartás - a csatolmányban elérhető felhívás tartalmazza:

Az érdeklődők alaposan olvassák át a felhívást! Szánjanak rá 10 percet, mindenkinek egyszerűbb lesz! Jelentkezési űrlap az agrya.hu/rendezvények oldalon érhető el.

Várjuk a jelentkezéseket február 15-ig!

Kapcsolat 06302304810 vbm@agrya.hu